بريانى لحم بألذ واسهل طريقة Hitskin_logo Hitskin.com

هذه مُجرَّد مُعاينة لتصميم تم اختياره من موقع Hitskin.com
تنصيب التصميم في منتداكالرجوع الى صفحة بيانات التصميم

 بريانى لحم بألذ واسهل طريقة 613623
عزيزي الزائر / عزيزتي الزائرة يرجي التكرم بتسجبل الدخول اذا كنت عضو معنا
او التسجيل ان لم تكن عضو وترغب في الانضمام الي اسرة المنتدي
سنتشرف بتسجيلك
شكرا  بريانى لحم بألذ واسهل طريقة 829894
ادارة المنتدي  بريانى لحم بألذ واسهل طريقة 103798



 بريانى لحم بألذ واسهل طريقة 613623
عزيزي الزائر / عزيزتي الزائرة يرجي التكرم بتسجبل الدخول اذا كنت عضو معنا
او التسجيل ان لم تكن عضو وترغب في الانضمام الي اسرة المنتدي
سنتشرف بتسجيلك
شكرا  بريانى لحم بألذ واسهل طريقة 829894
ادارة المنتدي  بريانى لحم بألذ واسهل طريقة 103798



هل تريد التفاعل مع هذه المساهمة؟ كل ما عليك هو إنشاء حساب جديد ببضع خطوات أو تسجيل الدخول للمتابعة.



 
الرئيسيةالرئيسية  أحدث الصورأحدث الصور  التسجيلالتسجيل  دخولدخول  

 

  بريانى لحم بألذ واسهل طريقة

اذهب الى الأسفل 
كاتب الموضوعرسالة
shsh
نائب المدير العام
نائب المدير العام
shsh


عدد المساهمات : 72
النقط اللى حصلت عليها فى منتدى بحبك يا : 124
تاريخ التسجيل : 07/01/2013
العمر : 43

 بريانى لحم بألذ واسهل طريقة Empty
مُساهمةموضوع: بريانى لحم بألذ واسهل طريقة    بريانى لحم بألذ واسهل طريقة Empty24/01/13, 12:52 pm


 بريانى لحم بألذ واسهل طريقة 13528636831991

بريانى اللحم بطريقتى الخاصه يارب يعجبكم
عايزة اكلكم انها اكله فى منتهى الجمال ولذيذه قوى وتنفع تتعمل بالفراخ
او لحمه بقرى او ضانى الى متوفر عندك
اعملى نفس الخطوات نفسها
بحبكم فى الله


 بريانى لحم بألذ واسهل طريقة 13528637061581







 بريانى لحم بألذ واسهل طريقة 13576031677862



المــــقاديـــــــر
قطع لحم ضانى - بصلتين مفرومين - فصين ثوم مقطعين او مفرومين
فلفل اخضر مكعبات - طماطم مكعبات - بقدونس مفروم - كوب زبادى
البهارات الصحيحةة ( عود قرفه - ورقتين ورق لورا - تلاتت حباتت حبهان)
البهارات المطحونه فلفل اسمر - كمون - كزبرة - جنزبيل - ملح - بهارات لحمه


مقادير الرز

كوبين رز بسمتى منقوع تتقريبا نص ساعه
تلات كوب ماء مغلى - نص كوب حليب
عود قرفه وملح ومرقة فورية
معلقتين زيت
لون احمر ولون اصفر او كركر لو متوفرش الالوان

 بريانى لحم بألذ واسهل طريقة 13576031826313





الطـــريـــقــــة

نشوح االبصل

 بريانى لحم بألذ واسهل طريقة 13576054293396

ثم نضيف البهارات الصحيحة

 بريانى لحم بألذ واسهل طريقة 13576045351352

ثم الثوم


 بريانى لحم بألذ واسهل طريقة 13576045697909


ثم اللحم والبهارات المطحونه

 بريانى لحم بألذ واسهل طريقة 13576046005489

ثم الطماطم والبقدونس والزبادى

 بريانى لحم بألذ واسهل طريقة 13576046485614


 بريانى لحم بألذ واسهل طريقة 13576046807090



ونزودها مياة مغليه يادوب نغطى اللحمه

ونتركها تتستوى ونتابعها حتى الاستواء لو احتاجت مياة

 بريانى لحم بألذ واسهل طريقة 13576047034231


تسويه الرز
اولا انا هسوى الرز تلت اربع سوا
اول نضيف الرز والقرفه والملح والمرقة الفورية ونشوحها فى معلقتتين زبده او زيت

 بريانى لحم بألذ واسهل طريقة 13576047412830

ثم نضيف مقدار المياة المغليه والحليب
الحليب ده اختتيارى بضيفه عشان الرز يطلع ابيض قوى
وبيلمع
وكمان الحليب بيخلى الرز طعمها لذيذ

 بريانى لحم بألذ واسهل طريقة 13576047742614

واسيبه يستوى وقبل مايدخل فى السوا بحلجة بسيطة
اطفى النار

 بريانى لحم بألذ واسهل طريقة 13576048154391

واقسم الرز نصفين
نص اتركه فى الحله والنص الاخر اشيله من الحل وهرجعه تانى
واضيف لنص الرز الاول قطع اللحمه
ثم اضيف باقى الرز لنفس الحلة

 بريانى لحم بألذ واسهل طريقة 13576048569430

اجهز الوان الطعام ربع معلقه مدوبه فى معلقتين مياة
وارشهم على وش الرز


 بريانى لحم بألذ واسهل طريقة 13576050032910

 بريانى لحم بألذ واسهل طريقة 13576050403890

وبعدين اقلبهم عشان الالوان تتداخل

وارجع اكلمهم سوا على نار هاديه


اقدمها
وبالهنا والشفا


 بريانى لحم بألذ واسهل طريقة 13576051063903


 بريانى لحم بألذ واسهل طريقة 13574155031056



استنونى ومتنسوش التقييم
الرجوع الى أعلى الصفحة اذهب الى الأسفل
 
بريانى لحم بألذ واسهل طريقة
الرجوع الى أعلى الصفحة 
صفحة 1 من اصل 1
 مواضيع مماثلة
-
» هل أسلم على يديك أحد ؟ هنا طريقة سهلة جدا المصدر: هل أسلم على يديك أحد ؟ هنا طريقة سهلة جدا http://a7la.hateam.com/t791-topic#ixzz1cv0Mh9zW منتدي احلي تيم
» طريقة عمل فلاش بالفوتوشوب
» طريقة الاكل عند الشباب
» طريقة عمل شريط سينمائي
» شرح طريقة استخدام اللمعه - الجليتر

صلاحيات هذا المنتدى:لاتستطيع الرد على المواضيع في هذا المنتدى
 :: بنات وبس :: المطبخ-
انتقل الى: